Wat doen wij ?

Body Stress Release is een proces en niet een "quick fix" (alhoewel die wonderen zeker ook voorkomen). De jarenlange opgebouwde spierspanning heeft de tijd nodig om laag voor laag los te laten. Om die reden zullen er in eerste instantie altijd drie afspraken gemaakt worden, op dag 1, dag 4 en dag 11. De te maken combinaties zijn dan op ma/do/do  of  di/vrij/vrij  of  vrij/ma/ma. Het is handig als u alvast in uw agenda checkt welke combinatie u het beste uitkomt.

Een 1e behandeling bestaat uit een intake, het lokaliseren van de spanning met behulp van verschillende testen en het toepassen van een release. Dit testen wordt gedaan door lichte druk toe te passen op verschillende plaatsen op het lichaam waarbij dan gekeken wordt naar de reactie van het lichaam. Deze biofeedback reactie lezen we af bij de voeten. Het lichaam verstrekt dus zelf de benodigde informatie. De 'Release' is een impuls/lichte druk op de van te voren uitgeteste plaats in een specifieke richting om zo het lichaam te stimuleren de spanning los te laten.

testenbsr

De behandelbank

De behandelbank, speciaal ontworpen voor BSR, bestaat uit een plateau, waar u, gewoon met de kleren en de schoenen aan, op gaat staan en waarbij u vervolgens door de practitioner horizontaal wordt gebracht. U hoeft dus niet op een bank te "klimmen". Zo wordt u na de behandeling ook weer in verticale positie teruggebracht.

 

 BSR is geen vage, zweverige techniek, maar kenmerkt zich juist door de eenvoud, precisie en de goede resultaten.

Klachten verdwijnen en gezondheid keert terug

Met BSR bent u op weg naar een gezonder leven.
“Dat klachten tussen de oren zitten en dat u maar met uw klachten moet leren leven” of “dat de ouderdom u wellicht parten speelt”, dáár geloven wij niet in.
Integendeel, uit de praktijk van de afgelopen 30 jaar van Body Stress Release practitioners over de gehele wereld is gebleken, dat het lichaam, mits ontdaan van vastgezette spierspanning, weer heel goed in staat is zichzelf te herstellen en optimaal kan functioneren. Dus ongeacht leeftijd of duur van de bestaande klachten.

Body Stress Release stelt geen diagnoses en behandelt geen ziektes. Het is een aanvullende gezondheidstechniek.

bsr logo