Over Søren Jensen

soren-jensen

Ik ben geboren en getogen in Odense / Denemarken en heb daar een heerlijke jeugd gehad. Al vanaf heel jong wist ik dat ik in de voetsporen van mijn opa en mijn vader wilde treden en het beroep van meubelmaker wilde uitoefenen.

Na mijn opleiding tot meubelmaker heb ik eerst nog veel gereisd en in het buitenland gewerkt en zo de nodige werkervaring en levenservaring opgedaan. In 1991 ontmoette ik mijn vrouw Danielle en zo kwam ik terecht in Nederland alwaar ik voor mezelf begonnen ben als meubelmaker. Met veel plezier heb ik dit werk de afgelopen 18 jaar uitgevoerd.

Fysiek gezien is het werk als meubelmaker best zwaar en ik kreeg steeds meer lichamelijke ongemakken, met name in mijn linker schouder.

Via mijn vrouw Danielle kwam ik in contact met BSR. Met verwondering had ik al gezien dat BSR haar van de migraine had afgeholpen na een zoektocht en lijdensweg van 14 jaar! In 2010 is ze vol enthousiasme haar eigen BSR praktijk gestart. Fantastisch te zien dat goede resultaten behaald worden bij jong en oud en het mooiste vind ik dat de BSR techniek de mensen eindelijk “het vertrouwen teruggeeft in het functioneren van eigen lichaam”. Wat is er mooier dan dat?

Ook mijn schouderblessure was redelijk snel opgelost. Tevens ben ik een paar keer bijna door mijn rug gegaan en na een BSR behandeling en een avond extra vroeg naar bed was ook dat telkens verholpen. Het begon te kriebelen, dit wilde ik ook, dus de grote stap werd genomen. Het roer ging om en ik ben in april 2013 vertrokken naar Zuid-Afrika om daar de pittige BSR opleiding te volgen. Sinds 28 september ben ik in het trotse bezit van mijn diploma.

De BodyStressRelease Praktijk Wassenaar wordt nu door ons samen gevoerd. De praktijkuren zijn nu uitgebreid zodat we ook ’s avonds en op zaterdag open zijn. Dat is fijn voor klanten die overdag moeilijk tijd vrij kunnen maken.

Ik zie er erg naar uit bij te kunnen dragen aan het optimaliseren van ieders gezondheid!

bsr logo